Ik ben Nick van der Zwan, Headshot fotograaf

 

Het creëren van mooie beelden die iets te vertellen hebben, is iets dat mij altijd heeft gefascineerd. Na het volgen van diverse fotografiecursussen, het lezen van boeken en alles absorberen van internet, heb ik besloten dieper te duiken in het mooie vak van fotograaf. Ik werk onder de naam “linkedin-portret.nl” daar worden mijn foto's het meest voor gebruikt

Familie en vrienden noemen mij een mensen mens en zo omschrijf ik mijzelf ook het liefst. Ik ben sociaal en hou er van het beste in de mens naar boven te halen. In ieder mens zit een mooie en sterke kant; “de unieke persoonlijkheid”. Het vastleggen daarvan is hetgeen waarin ik me de laatste jaren in heb verdiept. Mijn speerpunt portretfotografie (headshots). Een blije klant maakt mijn vak het leukste wat er is.

Hoe ik dat doe?

In een professionele setting gaan we samen aan het werk. Ik zorg ervoor dat je je prettig voelt waardoor de beelden die ik maak voor zich spreken. Ze stralen uit wie je ECHT bent. Dit zorgt ervoor dat ook zakelijk gezien de gewenste uitstraling op bijvoorbeeld social media of vakbladen versterkt kan worden. Die krachtige portretfoto is daarmee een ware investering in jezelf!

Waar ik dat doe?

In mijn fotostudio heb ik de juiste apparatuur, het beste licht om jou er op je best eruit te laten zien.

Dus..

Ben je opzoek naar die “gave” portretfoto als hét ultieme visitekaartje voor linkedin, neem dan contact met me op of boek direct jouw shoot. Ik ga graag met je aan het werk!