HEADSHOT

Sessiekosten €129,00

Inclusief 2 nabewerkte foto

Meerdere kleding outfits mogelijk


Prijs per extra gekozen foto €50,00  

Inclusief nabewerking

     


Alle prijzen zijn incl. 21% btw


Voor zijn headshot klanten biedt Nick een sessie aan die is ontworpen om het breedste scala aan foto's te krijgen die je kunt gebruiken voor je Linkedin, visitiekaartje en alles waar je een goede eerste indruk wilt achterlaten.

 Hij schiet al zijn headshots van boven de borst en coacht je om een aantal verschillende gezichtsuitdrukkingen te krijgen die je unieke persoonlijkheid vastleggen.

Hij zegt altijd " als het er niet is", hij niet kan schieten! Het hebben van meerdere kledingopties zorgt voor meer variatie binnen je sessie. Hij besteedt alle tijd die hij nodig heeft om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat  en houdt er zeker niet van dat zijn klanten zich op welke manier dan ook gehaast voelen.


Gedurende de sessie bekijk je de afbeeldingen met Nick om te beslissen of het goed is voor je persoonlijke merk. Door op deze manier te beperken en waarvan jij denkt dat het niet in jouw belang is om te behouden, wordt verwijderd.

Aan het einde van de sessie selecteer je de uiteindelijke afbeeldingen die je wilt behouden met alleen het beste van het beste. De prijs van elke afbeelding die je selecteert is €50,00 en dat is inclusief onbeperkte licenties van de afbeelding voor persoonlijk gebruik.